Ljubitelji piva svake godine s nestrpljenjem očekuju kraj kolovoza kada počinju Karlovački dani piva. 1984. godine Karlovačka pivovara je pokrenula godišnju pučku svečanost Dani piva, koja se održavala u središtu poznate Zvijezde. Kako je manifestacija rasla, a broj posjetitelja se povećavao manifestacija je preseljena uz Koranu.

Ove će godine, 30. po redu Karlovački dani piva, trajati od 26. kolovoza do 4. rujna 2016. Ljubiteljima piva će moći probati brojna domaća i strana piva, a uz to vas očekuje bogata ugostiteljska ponuda i nezaobilazni zabavno-glazbeni program.

Na glavnoj pozornici nastupit će mnogi hrvatski glazbenici, i to svih stilova i žanrova, pa će na svoje doći i ljubitelji lakih nota i oni skloni tradicijskoj glazbi i oni koji vole rock i modernu glazbu. U pivskom gradu na desnoj obali Korane tih dana očekuje vas i bogata ugostiteljska ponuda, te veliki lunapark. Ulaz na prostor 30. Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan pa volite li pivo, nema niti jednog opravdanja da ne svratite do grada na četiri rijeke.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

(TZ Grada Karlovca)

FOTO: Facebook Dani piva Karlovac