DMC Toplice TopuskoDMC Toplice Topusko

Uvjeti korištenja

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Dobrodošli na web stranicu Toplice Topusko. Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

SADRŽAJ WEB STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovim web stranicama, osim dijela tekstova i fotografija koji nisu komercijalnog karaktera te su isključivo namijenjeni informiranju gosta i promicanju hrvatske turističke ponude, vlasništvo su osnivača i urednika ovog portala. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.

Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava sa naše strane, molimo Vas da nam javite na mail adresu mario@toplice-topusko.com.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Toplice Topusko portal se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz smještajne kapacitete, turističke ture, iznajmljivanje auta i brodova su prikupljeni od krajnjih pružatelja usluga. Iako su sve informacije provjerene, Toplice Topusko portal ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog djela web-a.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom ovog portala i portal nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.

PREDMET POSLOVANJA

Portal Toplice Topusko je brand turističke agencije Travel Gate Croatia  (ID CODE: HR-­AB-­21-­17010603464, MB: 97617989) registrirane u Sinju, Splitsko-dalmatinskoj županiji. Turistički zastupnik i kreator turističkih tura i izleta je Mario Dimač, registrirani i licencirani turistički vodič.

Na našoj stranici smještajni objekti oglašavaju svoje kapacitete, a posjetitelji stranice mogu ih rezervirati online ili putem upita. Rezervacijom putem naše internet stranice posjetitelji odnosno gosti ulaze u izravni ugovorni odnos sa smještajnim objektom koji je obvezujući, a ne sa portalom Toplice Topusko. Samo plaćanje se odvija preko privatnih iznajmljivača koji ujedno i određuju sva pravila plaćanja.

Sve informacije koje su objavljene na našoj internet stranici, a odnose se na smještajne kapacitete, smještajni objekti sami unose i dnevno ažuriraju te ne možemo jamčiti da su sve informacije točne, potpune i istinite te ne možemo biti odgovorni za bilo kakve pogrešne informacije, pravopisne ili neke druge pogreške, pucanje internet veze ili brzinu interneta, kvar na stranici itd. Svaki smještajni kapacitet u potpunosti je odgovoran za točnost i istinitost svih objavljenih informacija uključujući cijene i raspoloživost.

CIJENE I NAČINI PLAĆANJA

Cijene na našoj stranici izražene su u eurima i kunama po vrsti smještajnog kapaciteta. Na stranici postoji mogućnost pregleda cijena u drugim valutama (npr.  GBP)  i te cijene su informativnog karaktera te se prema njima ne obračunava cijena smještaja. Računi za predujam ispostavljaju se u eurima (€) za strane goste, a u kunama (HRK) za domaće goste. Tečaj i preračunavanje cijena određuju vlasnici smještajnih objekata po kupovnim tečajevima banaka u kojima imaju otvorene poslovne račune.

TROŠKOVI IZMJENA ILI OTKAZ REZERVACIJE

Rezervacijom smještaja gost prihvaća pravila vezana uz otkazivanje rezervacije i nedolazak kao i druge uvjete pružanja usluga koji se mogu odnositi na rezervaciju ili biti primijenjeni tijekom boravka gosta u smještajnoj jedinici. Svi uvjeti i odredbe pružanja usluga smještaja mogu se dobiti od samog objekta. Uvjeti otkaza i ostala pravila vezana uz otkazivanje rezervacija i nedolazak  u rezervirani smještajni objekt na raspolaganju su na našoj stranici tijekom rezervacije i na stranici smještajnog objekta. Za posebne ponude i niže cijene ne postoji mogućnost otkaza rezervacija.

Kašnjenje plaćanja, pogrešni podaci bankovnog račun ili kartica, nevažeće kartice odgovornost su gosta.

Ukoliko gost želi izmijeniti ili otkazati rezervaciju, molimo da pažljivo pročita upute i uvjete smještanog kapaciteta, te da treba voditi računa da za svaku promjenu rezervacije ili otkaz može biti naplaćena naknada od strane smještajne jedinice.

Predlažemo da prije rezervacije gost pažljivo pročita pravila smještajnog objekta uz otkazivanje, plaćanje rezervacije i nedolazak.

SMJEŠTAJNI KAPACITET

U smještajne jedinice iz naše ponude dozvoljeno je smjestiti isključivo maksimalan broj osoba koji je naveden u opisu rezervirane smještajne jedinice objavljen na našim internet stranicama, uključujući i djecu, neovisno o njihovoj dobi.

U slučaju prekoračenja maksimalnog broja osoba, vlasnik objekta može za prekobrojne osobe naplatiti od njega određenu naknadu po osobi, ili može prekomjerne osobe udaljiti iz smještajne jedinice. U slučaju da se gost ne pridržava ovog naloga, sve osobe mogu biti udaljene iz objekta, bez mogućnosti povrata uplaćenog iznosa.

Nakon što je gost rezervirao smještaj, gostu će biti dostavljeni putni dokumenti koji potvrđuju da je on pravovaljani korisnik rezerviranog smještaja.

Neke smještajne objekte je moguće rezervirati samo na upit. Odgovor na upit o rezervaciji se dostavlja u roku od 24h.

Tijekom svog boravka dužnost je gosta da se imovinom i opremom vlasnika objekta koristi sa dužnom pažnjom. Osim toga, svoje je ponašanje dužan prilagoditi na način da ne uznemirava druge goste, susjede i domaćina te se pridržavati kućnog reda. U slučaju da gost i nakon upozorenja svoje ponašanje ne uskladi s normama kućnog reda, gubi pravo na rezervirani smještaj te je obavezan isti napustiti bez naknade. Eventualne štete i nedostatke koje gosti prouzroče ili ustanove, trebaju se odmah prijaviti vlasniku objekta. Na taj način će štete i manjkavosti biti odmah uklonjeni, ne umanjujući pri tome kvalitetu boravka. Štetu će vlasnik objekta naplatiti od gosta na licu mjesta.

PREDAJA KLJUČEVA, VRIJEME DOLASKA I ODLASKA U SMJEŠTAJNU JEDINICU

Specifične informacije o smještaju, kao, npr. od koga klijent dobiva ključeve, kako se određuje vrijeme dolaska i odlaska, kako doći do smještaja i ostale važne informacije o putovanju, klijent može saznati preko internetskih stranica, telefonski, putem e-maila na upit ili, najkasnije, pri rezerviranju.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Toplice Topusko portal se obvezuje da će čuvati sve korisničke informacije i neće ih prosljeđivati trećim osobama, osim ako se ne radi o rezervacijama usluga čiji su nositelji druge pravne osobe, tj. poslovni partneri koji pružaju usluge koje se rezervirane preko ovog portala.

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

U skladu sa svim ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama, Toplice Topusko portal. snosi odgovornost samo za izravnu štetu koju gost pretrpi ili za koju plati uslijed našeg neispunjavanja obveza vezanih za naše usluge.

U skladu sa zakonom RH, Toplice Topusko, direktor, njezini zaposlenici, predstavnici, partnerske tvrtke,  ili druge osobe koje sudjeluju u stvaranju, sponzoriranju, promoviranju ili na drugi način čine stranicu i njezin sadržaj dostupnim, nisu materijalno odgovorni za kaznene, posebne, indirektne ili posljedične štete  ili gubitke, gubitak profita, gubitak prihoda, gubitak ugovora, štetu ili gubitak ugleda ili reputacije, gubitak prava na odštetu, (ii) netočnost opisnih informacija (uključujući cijene i raspoloživost) o objektu prikazanih na našoj stranici.

Toplice Topusko portal nije materijalno odgovorna niti za usluge koje nisu obavljene na adekvatan način i ponuđene od strane objekta, bilo kakve štete, gubitke ili troškove koje je gost pretrpio ili platio u skladu s, uslijed i u vezi s korištenjem, nemogućnošću korištenja ili kašnjenja naše stranice, ili za bilo kakvu (osobnu) povredu, smrt, oštećenje imovine ili druge (direktne, indirektne, posebne, posljedične ili kaznene) štete, gubitke ili troškove koje je gost pretrpio ili platio, bilo to uslijed (zakonskih) akata, grešaka, kršenja, (grubog) nehaja, kvalificirane krivnje, skrivanja informacija, nečinjenja, lažnog predstavljanja, krivičnog djela ili prekršaja od strane objekta ili koje se u (cijelosti ili djelomično) mogu pripisati hotelu (njegovim zaposlenicima, direktorima, službenicima, agentima, predstavnicima ili partnerima), uključujući i bilo kakvo (djelomično) otkazivanje, prebukiranje, štrajk, višu silu ili bilo koji drugi događaj van naše kontrole.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA I SADRŽAJA PORTALA

Toplice Topusko portal zadržava pravo promjene uvjeta korištenja ili izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na našim stranicama bez obaveze prethodne najave. Toplice Topusko portal nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

U Topuskom, 17.srpnja 2015.